/Allmänt

RING OSS IDAG! 0774-42 80 00Allmänt

Golvvård

Vi hjälper butiker, fastighetsägare och företagare med kontor att underhålla och snygga till sina golv. Behöver du hjälp med golvvård i Nyköping, Oxelösund, Trosa eller Vagnhärad så har du kommit rätt.

Skinande rent!

Oavsett lokal gör ett skinande rent golv stor skillnad. Rummet blir som nytt! Normalt brukar vi genomföra golvvård en gång per år. Våra medarbetare är utbildade för att kunna vårda golv av:

  • Linoleum
  • Plast
  • Gummi
  • Trägolv
  • Stengolv

NYHET!

Vi nollställer alla golv även där golven har misshandlats med för många lager polish. Vi slipar dem rena vilket gör golvytan silkeslen. Efter vår polishbehandling blir golvet som nytt!

Har du speciella önskemål anpassar vi oss givetvis efter dem.
Vi gör gärna ett kostnadsfritt besök för att sedan ge ett fast pris.

Ring oss idag! 0155-26 87 87.

Fönsterputs

Ren utsikt till företag och privatpersoner!

Rena fönster gör stor skillnad, oavsett vilka fönster det rör sig om. Rena fönster är lika viktigt som regelbunden lokalvård. Vi har mycket erfarna fönsterputsare och kan lova att resultatet blir skinande. Vi använder oss av fönstersåpa som skyddar dina fönster och ger en klar och ren yta.

Det finns många olika typer av fönster. För att vi ska kunna ge dig rätt pris behöver vi talas vid eller se fönstren på plats. Hör av dig till oss, så lämnar vi en offert!

Fönsterputsning i Nyköping

Vi hjälper många företag att hålla sina fönster rena och fria från smuts och dålig sikt. Har ditt företag behov av fönsterputs? Eller är du en privatperson som behöver hjälp att få bättre utsikt? Tveka inte att höra av dig till oss.

Trappstädning

Rent välkommen!

Att mötas av en fräsch entré och rena trappsteg är viktigt för hyresgäster och fastighetsägare/förvaltare! Trappstädning är därför en viktig nyckel till ett fräscht intryck. Vanligtvis ingår följande tjänster vid fastighetsstädning:

  • Rengöring av entrédörr, räcken, strömbrytare
  • Våtmoppning av trappor
  • Rengöring av lister
  • Skrapgaller och skrapmattor töms på grus
  • Allmän damning

Rent städmaterial

Vi tar alltid med oss rent städmaterial till våra kunder. Efter städning tas trasor och moppar tillbaka till vår tvättstuga där allt tvättas i 95 grader för att sedan ligga färdigt till nästa städuppdrag.

Har du speciella önskemål anpassar vi oss givetvis efter dem.
Vi gör gärna ett kostnadsfritt besök för att sedan ge ett fast pris.

Vi hjälper till med trappstädning i Nyköping, Oxelösund, Trosa och Vagnhärad.

Nu finns vi även i Eskilstuna och Strängnäs!