/Service

RING OSS IDAG! 0774-42 80 00Vi erbjuder service som rengöring av entré mattor, leverans av snittblommor och fruktkorgar, allt för att göra ditt företag lite extra fint!

Leverans av fruktkorgar

Rent nyttigt.

”Frukt är hälsa. Hälsa ofta!” säger ett gammalt ordstäv. Frukt ger energitillskott som ökar prestationsförmågan och bidrar till ett sundare liv. Dessutom ger det omväxling från kaffet och kakorna och visar omtanke om hälsan. En god investering för både företaget och personalen.

Vi levererar fruktkorgar om så önskas till våra städkunder. Välj någon av följande paket.

 • Liten fruktkorg baskorg 4 kg /140:-
  Perfekt för det lilla företaget och för er som vill ha fruktkorgar levererade vid flera tillfällen under veckan.
 • Mellan fruktkorg baskorg 6 kg /185:-
  Kundernas favorit. Lagom stor för att alla på företaget skall få fräsch frukt hela veckan. Uppskattad av såväl kunder som personalen.
 • Ekologisk fruktkorg 6 kg /240:-
  En härlig blandning ekologiskt odlade frukter för den som vill ha garanterat kravmärkt. Lagom stor för att alla på företaget skall få fräsch frukt hela veckan.
 • Stor fruktkorg baskorg 9 kg /280:-
  Den optimala korgen till det lite större företaget. Perfekt när alla på företaget använder samma fikarum och delar på samma fruktkorg.
 • Möteskorg 12 kg /370:-
  Vår jättestora möteskorg på 12 kilo passar både i konferensrummet, när man har kundmöten eller står på en mässa. Givetvis är den också populär bland våra lite större kunder och hos de företag som bara vill ha fruktleverans en gång i veckan.

Vi levererar färsk handplockad frukt vackert upplagd i korgar. Basfrukten består av olika sorters äpplen, päron och bananer. Till det kommer om ni vill säsongsfrukt såsom druvor, clementiner, apelsiner, persikor, nektariner, kiwi, plommon, jordgubbar, exotiska frukter mm.Vi kan även lägga till choklad och nötter. Ni bestämmer hur många korgar, vilka dagar vi ska leverera och hur ofta vi ska byta ut dem. Vi byter tom korg mot full korg.

Vi har inga bindande avtal. Vill ni justera-ändra-göra uppehåll-eller avsluta hör ni bara av er till oss en vecka innan så ordnar vi det.

Ring eller skicka ett mejl redan i dag så berättar vi mer, 0774-42 80 00 eller info@arengorarna.se

Avdragsgill extraenergi

Frukt bedöms som en avdragsgill personalvårdande förmån. ”Mindre fika som ej kan klassas som måltid” säger lagtexten. Att låta fruktbudet leverera frukten är dessutom billigare än att låta en anställd åka iväg och köpa den. Vårt pris inkluderar allt, frakt-personal-service.

Hur mycket går det åt?
• 6 kg fruktkorg för 5-10 personer/vecka
• 9 kg fruktkorg räcker för 11-17 personer/vecka

Eftersom vi inte har bindande avtal är det bara att pröva sig fram.

Fruktsorterna i korgarna varierar lite beroende på säsong, men det finns alltid äpplen, bananer, päron och citrusfrukt (apelsin eller clementin). Därtill kan vi lägga till säsongens frukter, vilket kan vara allt från plommon, nektariner eller kiwi till jordgubbar och körsbär. Moms tillkommer.

Rengöring av entrémattor till våra kunder

Vi är Nyköpings billigaste mattleverantör!

Hyr entrématta till ditt kontor eller butik i Nyköping, Oxelösund, Trosa och Vagnhärad!

Ren entré!

Entrén på ett företag är besökarnas första intryck. Därmed mycket viktigt. För att du alltid ska kunna hålla din entré fräsch erbjuder vi regelbunden tvätt av dina entrémattor. Tillsammans kommer vi överens om vilken tidsintervall. Här bör vi också beakta att vissa årstider gör mattorna smutsigare än andra.

Hyr entrémattan av oss!

Då behöver du aldrig fundera på om mattan är fräsch eller inte. Våra priser är mycket fördelaktiga. Vi tillhandahåller alla färger och givetvis också logo-mattor.

Leverans av snittblommor

Blommande rent!

En vas med snittblommor i entrén, i konferens- eller fikarummet är jättetrevligt och ger energi! Det förstärker företagets image och vi lovar – era kunder kommer att lägga märke till det!

Har du speciella önskemål anpassar vi oss givetvis efter dem.